Bulletrain, Lizzy Insane, Crazy Lixx

Så blev det tid til Crazy Lixx, som jeg ikke har set siden de spillede opvarmning til Hardcore Superstar i 2007 og må starte med at sige at de er vokset med tiden. Selvom de allerede var et fedt live band dengang, er de i dag et klasse band som gav en koncert jeg sent vil glemme.

 

Det fede ved Crazy Lixx er, at når man har hørt deres sange et par gange, sidder de fast og næsten alle sangene har et omkvæd som er nemt at synge med på. Når de så på samme tid, virkelig forstår at få publikum med, gør det dem til det perfekt live band.

 

Crazy Lixx spillede næsten alle numrene fra deres debut album som er anmeldt til 8/10 på sleazemetal.dk og det gik rent ind. Udover det startede de "Want It" med en intro af covernumre fra Quiet Riot og Twisted Sister, hvilken blev modtaget med stor jubel fra publikum.

 

Blev ærligt helt rystet over hvor fede Crazy Lixx er, og Rock The Night har virkelig fået et suverænt band til Kolding d. 10/04. Deres nye guitarist Andy Dawson spillede røven ud af bukserne og Lixx er absolut ikke blevet svækket ved at Vic Zino (som også var til koncerten som publikum) skiftede til Hardcore Superstar. Han lavede stort set ikke en fejl under hele koncerten og spillede med stor udstråling.

 

Da koncerten sluttede stod man med den følelse at de gerne måtte starte forfra igen med det samme. Skulle Lixx ha karakter, havde de fået 9/10.... Fed fed koncert og jeg kan næsten ikke vente med at se dem igen allerede d. 10 og 11 april når de kommer til Danmark.

Sleazemetal.dk. 2100 Copenhagen. Denmark. info@sleazemetal.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net